Παναιτωλικοσ Αρησ / Η Χριστίνα Ορφανίδου χαϊδεύει... κάτω από το σορτς παίκτη : Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες .

Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα .

Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Σε αυτή την εκπομπή θα ενταχθεί η Άννα Μαρία από το Big
Σε αυτή την εκπομπή θα ενταχθεί η Άννα Μαρία από το Big from www.metrosport.gr
Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες .

Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης.

Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Η Χριστίνα Ορφανίδου χαϊδεύει... κάτω από το σορτς παίκτη
Η Χριστίνα Ορφανίδου χαϊδεύει... κάτω από το σορτς παίκτη from www.metrosport.gr
Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα .

Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες .

Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα .

Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα .

Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. ΠÎ'ΟΚ: Τα «θέλω», το ρόστερ και το… κερασάκι στην τούρτα
ΠÎ'ΟΚ: Τα «θέλω», το ρόστερ και το… κερασάκι στην τούρτα from www.metrosport.gr
Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης.

Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα .

Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Ο άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα πέντε . Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το «διπλό» του άρη επί του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Η αυλαία της δεύτερης ημέρας της 20ης αγωνιστικής της super league ανοίγει στο αγρίνιο.

Παναιτωλικοσ Αρησ / Η Χριστίνα Ορφανίδου χαϊδεύει... κάτω από το σορτς παίκτη : Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες .. Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον άρη με τις δύο ομάδες . Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 πέτυχε ο άρης. Χειρουργική παρέμβαση τον βάζουν σε τροχιά πλέι οφ. Νίκη «βάλσαμο» για τον άρη, πρώτη μέσα στο 2022, μετά από τρεις ισοπαλίες, μια ήττα και ένα . Τρεις σερί νίκες για τον παναιτωλικό σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνδυασμό με goal/goal & over 2.5.

Post a Comment

Previous Post Next Post